ترشی گوجه فرنگی خانگی رب گوجهفرنگی خانگی یک ترشی کاملاً متفاوت – و کاملاً خوشمزهتر – نسبت به آن چیزی است که میتوانید از سوپرمارکت بخرید.
درست کردن آن حدود یک روز طول می کشد (خوشبختانه، بسیاری از این کارها به صورت دستی انجام می شود)، و در نهایت، رب گوجه فرنگی کافی برای انجام چندین پروژه پخت و پز خواهید داشت. در کتاب من، خانگی ارزش تلاش هر بار را دارد.
بسیاری از ما رب گوجه فرنگی را به عنوان یک غذای اصلی می شناسیم که در قوطی های حلبی کوچک یا لوله های وارداتی (گران تر) برای توزیع آسان تر خریداری می شود. نسخه های مواد غذایی به ندرت چیز خاصی هستند – فقط ظروف کنسانتره گوجه فرنگی متراکم و صاف.
وقتی خودتان آن را درست میکنید، میتوانید گوجهفرنگی مورد استفاده و در نتیجه طعم کنسانتره نهایی را انتخاب کنید. پخت آهسته همچنین طعمی دلچسب و غنی به رب می دهد، برخلاف نمونه های خریداری شده در فروشگاه.
یک نکته وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید: در حالی که از هر گوجه فرنگی می توان برای تهیه رب استفاده کرد، نوع گوجه فرنگی که انتخاب می کنید در محصول نهایی شما تفاوت ایجاد می کند.
زمانی که آن را با گوجهفرنگی وارثی درست میکردم، محصول نهایی من فقط سه شیشه کوچک را پر میکرد. زمانی که من از گوجه فرنگی رب گوشتی استفاده کردم، تقریبا دو برابر آن را دریافت کردم. پس قبل از غواصی با آن میراث گرانبها این را در نظر داشته باشید.
دستور العمل زیر دستورالعملهایی را برای کنسرو کردن این رب گوجهفرنگی با آب جوش ارائه میدهد، اما اگر میخواهید راه آسان را انتخاب کنید، رب تمام شده را در قالبهای یخ بریزید، فریز کنید، و سپس مکعبهای منجمد را کیسه کنید و برچسب بزنید. هر زمان که فقط به مقدار کمی رب گوجه فرنگی نیاز داشتید، یک مکعب را بیرون بیاورید. این مکعب ها را می توان تا نه ماه منجمد کرد.
رب گوجه فرنگی خانگی در تمام مکان های سنتی مانند سوپ، خورش و فلفل به زیبایی کار می کند. با این حال، تفت طولانی در فر به آن نوعی طعم شدید گوجهفرنگی میدهد که باعث میشود آن را روی گردهای باگت سوخاری سوخاری سوخاری کرده و روی آن را با پنیر ریکوتا تازه یا رنگ آمیزی به املت اسفناج بریزید.
سوالات متداول در مورد این دستور غذایی به شرح زیر است: “آیا می توانم به جای اسید سیتریک از آب لیمو استفاده کنم؟” و آیا ارزشش را دارد؟” اولا، بله، می توانید از آبلیمو استفاده کنید، اما باید نوع بطری آن باشد که پاستوریزه است و اسیدیته ثابت تری نسبت به تازه فشرده دارد. مرکز نگهداری از خانه 2 قاشق غذاخوری آب لیموی بطری شده را برای این مقدار گوجه فرنگی توصیه می کند.
ثانیاً، بله، کاملاً ارزش آن را دارد که چقدر طعم خوبی دارد. من هرگز رب گوجهفرنگی کنسرو شده روی نان کرهای آغشته شده یا چرخانده شده در ماست نخوردم، اما این دقیقاً همان چیزی است که در تابستان امسال از دسته خانگیام لذت میبرم.