بادام درختی با پوست سنگی یک اکسیر طبیعی زندگی است. خوب، مغذی و سالم، آنها همچنین محصول اصلی کسب و کار ما هستند.
ما با دقت مواد خام را فقط از تامین کنندگان معتبر انتخاب می کنیم و آن را با توجه زیادی پردازش می کنیم تا به هیچ یک از خواص غذایی و ارگانولپتیکی فراوانی که بادام به طور طبیعی غنی است، آسیبی وارد نشود.
آزمایشگاههای داخلی ما تأیید میکنند که هیچ یک از ویژگیهای ارگانولپتیک در طول مراحل پردازش به خطر نیفتاده است.
تضمینی بیشتر برای صنایع غذایی و شیرینی سازی که محصولات ما را انتخاب می کنند و به این ترتیب ما از خوبی های طبیعی بادام و همچنین سیاره خود و مصرف کنندگان نهایی مراقبت می کنیم.
هر یک از این اجزاء مسئول جنبه خاصی از متابولیسم انسان است و خطر ابتلا به بیماری ها را محدود می کند مطالعات اخیر نشان داده است که یک مشت بادام در روز برای تأثیرات مثبت فوراً بر سلامت افراد کافی است.
بیایید دریابیم که چرا چربیهای تک غیراشباع و ویتامین E حضور کلسترول LDL را در خون انسان کاهش میدهند کلسترول بد و گردش خون را بهبود میبخشند.
علاوه بر این، ویتامین E خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد زیرا امگا 3 تولید می کند.
کلسیم، منیزیم و فسفر برای محافظت و تقویت استخوانهای انسان مفید است در واقع یک مشت بادام در روز (5/10) برای تامین 10 درصد نیاز روزانه به کلسیم کافی است.
محتوای بالای منیزیم یک متحد عالی برای افرادی است که از فشار خون یا افت فشار خون رنج می برند زیرا پارامترهای فشار خون را تحت کنترل نگه می دارد منیزیم، در واقع، متعادل کننده طبیعی مقادیر فشار خون است.
آنها سطح قند خون را تحت کنترل نگه می دارند. فیبرها، اسیدهای چرب تک غیراشباع و امگا 3 موجود در بادام در واقع میتوانند سطح قند خون را در مرحله گوارش تنظیم کرده و جذب گلوکز غذا را کاهش دهند.
فیبرهای گیاهی بادام یک پری بیوتیک طبیعی عالی است که فلور باکتریایی روده را تحت کنترل نگه می دارد علاوه بر این، فیبر و پلی فنول ها در فرآیندهای ایمنی، التهابی و روده ای برای عملکرد مناسب دستگاه گوارش نقش دارند.