پیاز سرخ شده عسلی که یکی از همه کاره ترین پیازهای موجود است، بلند و نازک است و معمولاً از یک انگشت چاق تر نیست.
آیا می توانید دنیایی را بدون پیاز تصور کنید؟ این آلیوم ها اعضای خانواده ای که شامل سیر و پیازچه نیز می شود ضروری هستند، به بسیاری از غذاهای پخته شده طعمی شیرین و خاکی اضافه می کنند و وقتی خام سرو می شوند، لهجه ای تند ایجاد می کنند.
اما حتی اگر تقریباً هر بار که میپزید از آنها استفاده کنید، پیاز همچنان میتواند بسیار گیجکننده باشد.
با وجود حدود 12 نوع پیاز که به راحتی در اکثر بازارها در دسترس هستند و همچنین چندین نوع کمتر رایج، می توان سخت دانست که کدام نوع پیاز را برای سس مارینارا و کدام را برای پیکو د گالو خود انتخاب کنید.
هرگز نترسید: اجازه دهید راهنمای مواد تشکیل دهنده ما به کمک بیاید.
از آنجایی که پس از برداشت آنها در انبار ماندگاری زیادی دارند بدون شک دلیل اصلی این است که چرا پیازها بخشی جدایی ناپذیر از بسیاری از غذاهای سراسر جهان هستند آنها در تمام طول سال در دسترس هستند و خوشمزه هستند.
اما پیازها هنوز فصلی هستند: پیازهای بهاره تابستانی که از ماه مارس تا آگوست در دسترس هستند، اخیراً برداشت شده اند و بنابراین شیرین تر و ملایم تر هستند و برای استفاده در کاربردهای خام عالی هستند.
پیاز پاییزی زمستانی از همان گیاهی است که انواع بهاره تابستانی دارد اما چند هفته بیشتر در زمین باقی می ماند: در زیر سطح، پیازها بزرگتر می شوند رطوبت خود را از دست می دهند و در طول مسیر پوست ضخیم تری ایجاد می کنند.
آنها برای نگهداری ایده آل هستند، همچنین طعم تندتری دارند و معمولاً هنگام پخته شدن بسیار خوشمزه هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب بروید یا به سراغ پیازهایی بروید که در مورد آنها کنجکاو هستید.
شیرین و ملایم با کمترین لقمه، میتوان آنها را بهصورت خام یا پخته استفاده کرد و درست در هر تعداد غذا جای داد.