شربت گلاب زعفران که موجب افزایش قد می شود

شربت گلاب زعفران حاوی طعم لطیف گل رز است که برای افزودن به غذاهای شیرین و خوش طعم عالی است.
همچنین فوق العاده همه کاره است – شربت گل رز را می توان در کوکتل، دسر یا حتی به عنوان هدیه استفاده کرد!
شربت گلاب به راحتی درست می شود و فقط به چند ماده نیاز دارد.
می توانید رنگ صورتی را با یک قطره کوچک رنگ خوراکی قرمز تشدید کنید تا یک نمایش زیبا داشته باشید.
عناصر
شکر سفید دانه ای – برای شیرین کردن شربت استفاده می شود و به راحتی در آب حل می شود.
آب – شربت را رقیق می کند تا یک قوام قابل ریختن ایجاد شود.
گلبرگ های خوراکی گل رز یا گلاب – می توانید از گلبرگ ها یا جوانه ها برای دادن طعم گل رز به این شربت استفاده کنید. روش دیگر، از ½ قاشق چایخوری عصاره گل رز استفاده کنید.
رنگ خوراکی قرمز یا صورتی (اختیاری) – این به شربت طعم صورتی یا قرمز می بخشد که ظاهر زیبایی به آن می بخشد.
لطفاً برای اطلاع از مقادیر به کارت دستور غذا در زیر مراجعه کنید.

شربت

دستورالعمل ها
آیا نمی دانید که چگونه این دستور شربت ساده گل رز را درست کنید؟ آسان است! فقط این آموزش گام به گام عکس را دنبال کنید. سپس، برای دریافت کارت دستور غذا برای لیست کامل مواد و روش دستور غذا، به پایین بروید.

گلاب، شکر و آب را با هم ترکیب کنید: شکر و آب را به یک قابلمه متوسط اضافه کنید. اگر از گلبرگ های گل رز استفاده می کنید، اکنون آنها را اضافه کنید. اگر از گلاب استفاده می کنید، صبر کنید.

شربت در حال جوشیدن
شربت را بپزید: حرارت را روی حرارت متوسط رو به بالا گذاشته و مخلوط را بجوشانید. پس از جوش آمدن، حرارت را به مدت 10 دقیقه کم کنید تا بجوشد.

رنگ و گلاب به شربت ساده اضافه می شود.
صاف کنید: اجازه دهید شربت کمی خنک شود، سپس آن را روی یک صافی توری در یک کاسه بریزید تا ذرات گلبرگ گل رز از بین برود. یا اگر از گلاب استفاده می کنید، اکنون آن را هم بزنید. اگر از رنگ خوراکی استفاده می کنید، اکنون آن را اضافه کنید. احتمالا فقط به 1 قطره کوچک نیاز خواهید داشت.

خنک و نگهداری کنید: پس از خنک شدن کامل، آن را در یک شیشه ضد عفونی شده بریزید و آن را تا چهار هفته در یخچال نگهداری کنید.

نکات برتر
اگر از عصاره گلبرگ گل رز استفاده می کنید، پس از پخته شدن شربت آن را اضافه کنید تا طعم آن آسیب نبیند.

می توانید از گلبرگ های گل رز تازه، یا گلبرگ ها یا جوانه های رز خشک شده استفاده کنید.

رنگ‌های تیره‌تر گلبرگ‌های رز شربت تیره‌تری دارند.

اطمینان حاصل کنید که از گل های رز خوراکی استفاده می کنید که توسط هیچ ماده شیمیایی یا آفت کش اسپری نمی شوند.

اگر گلبرگ های گل رز شما کوچک هستند، ممکن است لازم باشد آن را دو بار صاف کنید تا همه ذرات از بین بروند.

شربت را قبل از ریختن در بطری بگذارید کاملا خنک شود زیرا شربت بسیار داغ است و می تواند باعث سوختگی شود.

برای جلوگیری از رشد باکتری، مطمئن شوید ظرفی که برای نگهداری شربت استفاده می کنید کاملا ضدعفونی شده باشد.

این شربت گل رز را به راحتی می توانید با انواع گلاب تهیه کنید تا طعم آن را بچشید. به دستور العمل ساده شربت زیر، یکی از موارد زیر را اضافه کنید:

اگر می خواهید طعم گل رز را تشدید کنید، پس از پخت چند قطره عصاره گلاب را به همراه گلبرگ های گل سرخ شده به آن اضافه کنید.

برای انجماد: می‌توانید شربت گل رز ساده را با ریختن آن در سینی یخ یا ظرف مخصوص فریزر منجمد کنید. مکعب های شربت گل رز تا شش ماه در فریزر نگهداری می شوند. هنگامی که آماده استفاده از آنها هستید، فقط یک شب در یخچال قرار دهید یا چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید.