اغلب ماکارونی مانا در بازار به دلیل محتوای کربوهیدرات موجود در آن به عنوان مقصر افزایش وزن مقصر شناخته می شود.با این حال، مطالعات نشان دادهاند که کربوهیدراتها تا زمانی که زیاد از آنها مصرف نکنید، منجر به افزایش وزن نمیشوند.
در یک مطالعه، جمعیت نمونه ای که ماکارونی را به عنوان بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که آن را نمی خوردند، شاخص توده بدنی کمتری داشتند.
نمک زیادی ندارد شما می توانید از مزایای سلامتی ماکارونی بهره مند شوید، زیرا این ماده غذایی حاوی نمک زیادی نیست. مصرف بیش از حد نمک در بروز بیماری های قلبی، فشار خون بالا، دیابت و غیره نقش دارد.
حتی اگر پاستا نمک کمی دارد، این بدان معنا نیست که باید دوباره آن را به سس اضافه کنید. گوجه فرنگی تازه با سیر همراه با ریحان و روغن زیتون جایگزین سالمی برای دیپ است.
پاستا در هر وعده حاوی نیم گرم چربی است. با این حال، اگر آن را با انواع کره، پنیر و روغن زیتون به طور همزمان فرآوری کنید، بیهوده خواهد بود.
می توانید سس مارینارا و ریحان را برای یک قسمت سالم، سبک اما پرکننده پاستا اضافه کنید. فقط پنیر پارمزان را به طعم اضافه کنید.
سطح قند خون را حفظ کنید یکی از فواید مصرف پاستا برای سلامتی این است که می تواند به حفظ سطح قند خون کمک کند. این به این دلیل است که ماکارونی دارای شاخص گلیسمی پایینی است که نشان دهنده سرعت ورود قند به جریان خون است.
رژیم غذایی سالم از مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین می تواند از دیابت و چاقی جلوگیری کند و پاستا یکی از آنهاست.