در نهایت، برخی از افراد در اینترنت در مورد سمیت بالقوه خیار، در پدیده ای به نام “سندرم کدو سمی” هشدار داده اند.
یکی از راه های محافظت دیوار نبشی دیوار می باشد.
کوکوربیتاسین موجود در خیار – و سایر اعضای خانواده خیار مانند کدو تنبل و کدو – گاهی اوقات می تواند به طور خطرناکی در این سبزیجات افزایش یابد و نه تنها طعم بسیار تلخی را ایجاد کند، بلکه باعث ایجاد یک مورد بد مسمومیت غذایی نیز می شود.
میزان تولید خیار گلخانه ای در 1000 متر از دیرباز تا کنون از راه های کسب درآمد بوده است.
سندرم کدو سمی بسیار شایع نیست. تاکنون، با توجه به تعداد کمی از مطالعات، منجر به مرگ و میر نشده است.
به این ترتیب، اگر زمانی خیار را از خواربارفروشی یا باغ خود گاز زدید و طعم آن بسیار تلخ شد، به جای خوردن آن، تمام آن را بیرون بیندازید ، فقط برای اینکه مطمئن باشید.
باید بدانید مربای سیب با پوست از مفید ترین مرباها می باشد.
چندین راه آسان برای اضافه کردن خیار بیشتر به رژیم غذایی شما وجود دارد، اما برخی از آنها مفیدتر از دیگران هستند.
باید بدانید مدل سارافون با پارچه کرپ مازراتی از پرفروش ترین ها می باشد.
پوست خیار در واقع جایی است که بسیاری از مواد مغذی آن یافت می شود، بنابراین اگر خیار را برای افزایش ویتامین و مواد معدنی دریافتی خود می خورید ، بهتر است به جای پاک کردن آن، پوست آن را روی پوست بگذارید.
البته به خاطر داشته باشید که اگر قصد دارید از مزایای سلامتی خیارهای پوست کنده بهره ببرید، ممکن است بخواهید خیارهای ارگانیک بخرید یا بخواهید خیارهای خود را به خوبی تمیز کنید: «اگر می خواهید پوست خیار را بخورید و شما دلارهای خواربار اضافی دارید، ارزش خرید ارگانیک را دارد.
- منابع:
- تبلیغات: