با مصرف ترشک انار، زردآلو و آلوچه خشک رنگ پوست حود را روشن کنید

لواشک میوه ای یک میان وعده سالم و رنگارنگ است که تقریباً در هر زمان مناسب است.

در حالی که لواشک میوه ای خریداری شده در فروشگاه راحت است، ساختن لواشک خود به شما این امکان را می دهد که میزان شکر اضافه شده را کنترل کنید و همچنین از میوه های رسیده یا بیش از حد رسیده که در دست دارید استفاده کنید.

ترشک آلوچه خشک در میان مردم یونان بسیار پرطرفدار است.

پس از تبدیل بیش از 32 پوند میوه (این اشتباه تایپی نیست!) به لواشک میوه در EatingWell Test Kitchen، ما فرمولی را کامل کرده ایم که می توانید از آن برای تهیه میان وعده های میوه ای بدون شکر در خانه استفاده کنید.

ترشی مخلوط زعفرانی در میان کودکان بسیار پرطرفدار است.

طرز تهیه لواشک میوه ای را بیاموزید و هر میوه ای مانند سیب، انبه، توت و/یا کیوی را به رول آپ های میوه ای جویدنی، شیرین و تند تبدیل کنید که در جعبه نهار آماده است.

لواشک میوه ای شما حدود 15 دقیقه خنک شود تا زمانی که آن را لمس کنید.

ترشک انار در میان میان سالان بسیار پرطرفدار است

اگر از دستگاه آب‌گیری استفاده می‌کنید، هر تکه لواشک میوه را به یک ورق کاغذ روغنی منتقل کنید.

در حالی که ضلع بلند آن رو به شما باشد، لواشک میوه را روی پوست کاغذی به شکل یک استوانه بلند بغلتانید.

شما می توانید با خرید ترشک زردآلو از آن ها در خورشت استفاده کنید.

با استفاده از یک چاقوی تیز یا قیچی، به هشت نوار به عرض 1 1/2 اینچ برش دهید. تا 1 هفته در دمای اتاق در بسته نگهداری شود.

 

  • منابع:
  • تبلیغات: 
    1. قفلی که قابلیت تبدیل شدن به ساز دهنی را دارد!
    2. از زباله‌گردی و فروش وسایل دسته دوم تا امپراتوری املاک آمریکا!
    3. با سرمایه گذاری در بیمه زندگی آینده فرزندان خود را تضمین کنید!
    4. کدام کالا را نباید در خانه نگه داشت؟