کوکیهای خرما، کوکیهای کلاسیک بلغور جو دوسر کشمشی من هستند! من چند تنظیم ساده در کوکی استاندارد انجام داده ام که می دانم از آنها لذت خواهید برد.
به جای کشمش خرما که طعم کرمی و بافتی صاف دارد و شکر افرا جایگزین نیشکر می شود.
شما می توانید برای خرید کلوچه خرمایی نرم و لطیف به بازارچه های محلی نیز سر بزنید.
هنگامی که این کوکیهای خرما را امتحان کنید، ممکن است هرگز به کشمش بلغور جو دوسر برنگردید.
خرما مانند هیبرید جادویی انجیر، آلو (آلو خشک) و زردآلو است.
آنها یک میوه شیرین اضافی هستند که به عنوان یک میان وعده مستقل و در کلوچه های خرمایی من خوشمزه هستند! هنگام خرید خرما متوجه می شوم که مقدار زیادی رطوبت در خرماهای موجود برای خرید وجود دارد.
سعی کنید خرماهایی را پیدا کنید که در سمت چاق و لطیف هستند، این نشان دهنده محتوای آب بالاتر است.
این کوکیهای خرما مرطوبتر را فراهم میکند! اگر می خواهید در مورد خرما بیشتر بدانید، حتما پست من را در مورد خرماهای پر شده بخوانید .
انتهای دیگر این طیف خرماهایی هستند که چرمی هستند و به اندازه کشمش چروکیده هستند – برای پخت کاملاً قابل قبول هستند، اما رطوبت کمتری خواهند داشت.
یک گزینه در اینجا این است که خرما را چند دقیقه در آب داغ خیس کنید.
سپس آن ها را در آبکش صاف کرده و طبق معمول دستور را ادامه دهید.
خرماهایی که در یخچال نگهداری می شوند رطوبت خود را بیشتر از زمانی که در دمای اتاق نگهداری می شوند حفظ می کنند.
خرما را می توان با یا بدون چاله خریداری کرد. خرماها با حفرههایشان اغلب مرطوبتر هستند زیرا بریده نشدهاند.
خرید آنها از قبل بدون هسته (دانه ها حذف شده) باعث صرفه جویی در زمان آماده سازی می شود و می توانید همانطور که قبلا ذکر شد آنها را خیس کنید تا رطوبت بیشتری به آنها اضافه شود.
خرماهای بدون هسته برش راحتتر خواهند بود، اما طعم خامهای ندارند.