پسته رفسنجان صادراتی سرشار از فیتواسترول ها و سایر چربی های سالم است که به حفظ سلامت قلب و عروق، جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول و تجمع آن و حذف آن از گردش خون کمک می کند. مصرف آن برای کاهش به اصطلاح “کلسترول بد” یا LDL ایده آل است.
سرشار از آنتی اکسیدان و عوامل ضد التهابی است
غنای آنتی اکسیدانی پسته به کاهش خطر ابتلا به بیماری های دژنراتیو مانند دیابت یا سرطان کمک می کند.
متحدان خوب در مورد کم خونی
مصرف پسته با داشتن نسبت بالای مس و آهن، علاوه بر آهن، جذب آسان را نیز فراهم می کند. علاوه بر این، اگر می خواهید جذب آهن را افزایش دهید، می توانید آن را با آب میوه های غنی از ویتامین C همراه کنید.
به مراقبت از بینایی کمک می کند
پسته همچنین دارای لوتئین و کاروتن است که برای محافظت از بینایی ایدهآل است، علاوه بر اینکه مربوط به مصرف پسته با بروز کمتر مشکلات بینایی مانند دژنراسیون ماکولا یا آب مروارید است.
انتقال روده را ترویج می کند
پسته باید در حد اعتدال مصرف شود، زیرا سرشار از فیبر است، زیرا به انتقال روده کمک می کند. همچنین می توان از آن برای کنترل قند خون استفاده کرد و به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین B6 به کاهش بار گلیسمی سایر غذاها کمک می کند.
فواید خوردن پسته: اثر سیر کننده
اثر سیر کننده
این واقعیت که باید پوسته هر پسته را از قبل جدا کنید، مصرف آن را کاهش می دهد، زیرا زمان احساس سیری را می دهد. علاوه بر این، این میوه خشک را می توان به عنوان یک میان وعده سالم برای استفاده در بین وعده های غذایی به عنوان پیش غذا در نظر گرفت و بدون غفلت از غذا و کسب انرژی، «گزش» را آرام کرد.
فواید خوردن پسته: آنتی اکسیدان
منبع آنتی اکسیدان
پسته سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن، لوتئین یا گاما توکوفرول است. و برخی از فوایدی که با غذاهای آنتی اکسیدانی همراه بوده اند، کاهش سرعت یا پیشگیری از برخی بیماری ها، قلبی عروقی، تحلیل برنده -مانند آلزایمر-، سرطان یا حتی خود پیری است، هرچند هنوز مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.